Om

fbt

ULRIKA PERSDOTTER DAHLBERG

är en entusiasmerande inspiratör. Hon är en kunnig och påläst föreläsare, bloggerska, poddare, kursledare, organiserings-coach, certifierad ordningskonsult, skribent och bästsäljande författare.

… är Sveriges fjärde certifierade ordningskonsult inom KonMari-metoden®, utbildad i New York av grundaren – japanskan Marie Kondo. 

Ulrika menar att när vi organiserar våra hem och liv med hjärtat kan det ge oanade positiva effekter, vi höjer våra vibrationer, blir tryggare i våra val, våra relationer förbättras och vår syn på konsumtion förändras, vilket leder till en mer kärleksfull och hållbar planet.

Hennes kall är att hjälpa andra att våga skapa förändringen i sina liv med en unik förmåga att se individen. Hon får andra att växa och guidar tryggt, metodiskt och intuitivt med varm hand och ödmjuk framtoning. Hon vägleder andra att skapa och förverkliga sina livs-visioner och komma i kontakt med sin unika gnista och tidlösa känsla för vad som skänker dem verklig glädje i sina liv.  

Ulrika har skrivit flera krönikor för tidningen Inspire och är en författarna i bestseller-böckerna LUFTBURNA och BANBRYTARE.

I LUFTBURNA får vi följa hennes äventyr och lära känna hennes all-in-personlighet, det outtröttliga drivet att finna lösningarna och förmågan att vända motgångar till värdefulla lärdomar. Hon delar med sig om vägen ur utmattningen och sin annorlunda fertiltetsresa. Färden från det hektiska jetsetlivet till den lugna prästgårdsidyllen, i den jämtländska glesbygden. Med sitt kapitel ”att organisera med hjärtat” i boken BANBRYTARE lär hon oss att ta emot oväntat besök med glädje och hur ett organiserat liv kan vara vägen ur kvinnofällan, hjälpa oss efter en separation och att det är den bästa presenten vi kan ge våra barn – lov att välja! 

Ulrika är en förebild i att visualisera och menar att hemligheten i att skapa förändring ligger i att nyfiket utforska livet med ett öppet sinne och skapa utrymme för det magiska att ske…

Ulrika erbjuder inspirationsföreläsningar, virtuell coachning, workshops, kurser, homestyling och hemkonsultationer fysiskt och online.

instagram: u_spark_sweden

Tack för att du är här!