VÄLKOMMEN

Denna sida handlar om hur ett organiserat hem kan förändra ditt liv. Jag hade testat allt. Trodde jag. Allt för att skapa reda. Jag tyckte mig vara expert på att rensa, jag hade affirmerat och visionerat, plastbantat hemmet, hittat min personliga tidlösa stil, följt städscheman och praktiserat feng shui. Ändå fick jag inte till det. Vi städade ena dagen och nästa dag var det rörigt igen. Samma dagliga konflikter om att hinna och om att hitta! 

Det hela förändrades när jag genomförde min KonMariresa. Det som lockade mig var att jag såg att andra som gått igenom sitt hem enligt KonMarimetoden lyckades behålla ordningen och tydligen hade Marie Kondo inga stamkunder. 

KonMarimetoden är grundad av japanskan Marie Kondo och skiljer sig från många andra rensametoder eftersom fokus är på vad vi vill behålla och inte på vad vi vill göra oss av med – det handlar helt enkelt om vaska fram guldet i våra hem och våra liv och endast omge oss av ägodelar, aktiviteter, arbetssysslor och umgänge ”that sparks with joy”. 

Ett hem där reda råder kan få fantastiska effekter i våra liv långt bortom ägodelar och fint vikta kläder.  KonMarimetoden hjälper oss att lära känna oss själva bättre, vad som är sant för oss, det som känns viktigt på riktigt. KonMarimetoden hjälper oss att skapa och uppleva flöde och glädje i vardagen. För dig som har kommit till en punkt i ditt liv du du vill skapa förändring och är beredd att våga förändras så att du ska få mer tid över till att ägna dig åt det som skapar verklig meningsfullhet och skänker dig de där sprakande glädjegnistorna i ditt liv. 

Knappt ett år efter att jag själv blev klar utbildades jag av Marie Kondo och hennes team i New York. Som certifierad KonMarikonsult erbjuder jag inspirationsföreläsningar, virtuell coachning, kurser, homestyling och hemkonsultationer. 

Längtar du efter mera flöde och glädje i vardagen?

Är du trött på att känna att tiden inte räcker till? 

Står du inför en flytt/ har nyss flyttat och behöver få bättre struktur på dina ägodelar?

Har du tröttnat på att plocka och städa utan bestående resultat?

Är du trött på högar och berg av disk, tvätt och papper? 

Längtar du efter din personliga tidlösa stil? 

Har du fått nog av att stressa och leta?

Har du fastnat någonstans under din KonMariresa och behöver hjälp att ta dig vidare?

Vill du att din konmariresa ska bli effektiv med tydliga deadlines och  klar inom en 

överskådlig tid? 

Behöver du hjälp med home styling inför flytt? 

Behöver du coachning i att arbeta med målbilder för ditt liv? 

Är du redo för förändring?

Hoppas jag kan få bidra i ditt liv där du får möjlighet att närma dig och leva ut visionen för ditt idealiska liv! 

VILL DU FÅ KONTAKT med mig för att diskutera ett upplägg för virtuell coachning, föreläsning, kurs eller hemkonsultation klicka HÄR.

Tack för att du är här!

/Ulrika Persdotter Dahlberg 

U Spark Sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s